Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Trygg i skolan med mental träning
Isbn: 978-91-7747-004-5
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Pedagogik 9-12 år Unga vuxna 6-9 år Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2016
Uppläsare: Annalena Mellblom Lindroos
Length: 24 minuter

Ljudbok

Trygg i skolan med mental träning


Trygg i skolan med mental träning
från 7- 16 år

Vetenskap har visat att barn och ungdomar som tränar sig mentalt förbereder sig att kunna skapa ett bra liv, hög livskvalitee i vuxenålder och även under sin uppväxt.

Denna mentala träning kan användas tillsammans med en vuxen eller själv.

Under den här mental träningen så kommer du aktivt att lära dig hur du verkligen kan slappna av, när som helst, i vilken situatuione du än är i, och i och med det få tillgång till det som hjälper dig att lyckas med vad helst du tar dig för och vara trygg i alla situationer i livet.

Du kommer att lära dig hur du effektiviserar din upplevelse av att vara trygg , hur du skapar inre bilder som servar dig i livet och hjälper dig att lyckas riktigt, riktigt bra i livet och med allt som du lär dig.

Denna mentala övning kan du göra om och om igen och för varje gång du gör mentala övningar så kommer du att bli bättre och bättre på det som du vi bli riktiga bra på.

Annalena Mellblom Lindroos är hypnoterapeut, mental tränare och NLP Master och har under de 17 senaste åren hjälp människor i olika åldrar att träna sig mentalt för att nå framgångs resultat i alla områden. 

"Jag kan garantera dig, verkligen garantera dig att du kommer att vara väldigt framgångsrik i skolan, i dina studier och med allt du tar dig för i livet, när du använder mental träning och självhypnos.
Annalena MellblomLindroos"

Den här vägledda mentala träningen kan du använda dig av på morgonen, under dagen eller innan du ska sova. jag har skapat den till dig, så att du lätt kan träna mental träning och bli en framgångsrik stjärna i livet och med det som du vill lära dig. Trygg och säker.

Rekommenderas att användas minst 21 dagar
Denna mentala träning kan använas hur många gånger som helst.

Alla framgångsrika människor tränar städigt menta träning

FRAMGÅNG FÖDER FRAMGÅNG


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone