Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Boken om att börja skolan
Isbn: 978-91-7651-572-3
Förlag: Bonnier Audio
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: juni 2017
Uppläsare: Johanna Westman
Length: 2 timmar 10 minuter

Ljudbok

Boken om att börja skolan

Helena Bross har skrivit de omåttligt populära Lätt att läsa-serierna ”Axel och Omar” och ”Klass 1B”. I Boken om att börja skolan skriver hon för alla som är nyfikna på hur det är att börja skolan.

Det är dagen innan Isak ska börja ettan. Han sitter hemma på sängen och känner hur det pirrar i magen. Att börja skolan känns spännande, roligt och läskigt på samma gång! Tänk att lära sig läsa och räkna, och att få en massa klasskompisar man aldrig har träffat förut! Att börja skolan är stort. Vad Isak inte vet är att de andra i hans klass är minst lika nervösa: Leila, Juli och Gunnar funderar också över hur det ska bli. Vilken tur att fröken visar sig vara väldigt snäll och att skolan faktiskt verkar vara ganska så rolig.

I Boken om att börja skolan låter Helena Bross oss följa med en klass under deras första läsår. Här får vi bekanta oss med skolan som den ser ut en helt vanlig vardag med schema, läxor, gympapåsar och hemspråk. Helena Bross är fenomenal på att göra det vardagliga spännande och roligt. Hon är själv lågstadielärare och berättar utifrån sin gedigna erfarenhet av att arbeta inom skolan.  Det här är en efterlängtad och angelägen bok att lyssna tillsammans för alla nyfikna föräldrar och barn.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone