Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Yukako - erotisk novell
Isbn: 978-87-2632-176-0
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: september 2019
Uppläsare: Veronica Fält
Length: 37 minuter

Ljudbok

Yukako - erotisk novell

Delirium är en plats för sex och BDSM, en fristad för alla de som likt Yukako, befinner sig i ett sexuellt gränsland. På Delirium får lusten ta plats. Den som ibland kallas för annorlunda, extrem eller bara avvikande, har fått en egen plats. Det var på Delirium som Yukako upptäckte hur smärta och njutning kan vara så tätt sammanbundna att de ibland inte går att separera. Hon njöt av att bli bunden. Hon visste vilken frihet som fanns i att få ge sig själv fullständigt till en annan.
Nu var hon tillbaka på Delirium igen och ikväll var det inte på hennes kropp som piskorna skulle regna ... Ikväll var det hon som skulle leda.

Yukako är den tredje fristående delen om sexklubben Delirium, som börjar med novellerna Läkarkandidaterna och Delirium.

Keywords: BDSM, Dominatrix, trekant, sexklubb, eggande, piskor, maktspel, åtrå, lust, sex, begär, delirium, Sandra Norrbin


Som författare låter Sandra Norrbin den kvinnliga sexualiteten ta plats, utan hänsyn till samhällets normer och förväntningar, oavsett om det är i prosa eller poesi. Hon rör sig gärna i sexualitetens gränsland och med ett brett kontaktnät i BDSM- och swingersvärlden saknas aldrig idéer till nya noveller.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone