Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Liam kan visst
Isbn: 978-91-9852-586-1
Förlag: Funkibator förlag
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: september 2019
Uppläsare: Mikael Hammarlund
Length: 4 minuter

Ljudbok

Liam kan visst

Liam är en bestämd liten pojke som tar varje möjligt tillfälle att busa med sin mamma. Solen lyser och fåglarna kvittrar under deras promenad till lekparkens höjdpunkt, kompisgungan. Men just idag är det något som händer. Något där Liam bevisar för andra att det visst går!
Boken, Liam kan visst är en berättelse för de yngre barnen och där sidorna är fyllda med Ida Tjernells finstämda bilder.

Madeleine Qvarfoth är född 1983 och uppvuxen utanför Stockholm. Hon är utbildad undersköterska och ekonomiassistent, men har arbetat mestadels inom vården.

Intresset för att skriva kom tidigt för Madeleine. Under uppväxten brukade hon göra egna böcker och skriva mängder av brev och texter där hon samlade sina tankar. Som vuxen blir det inte lika många brev, men skrivintresset har inte bleknat.

Liam kan visst, är hennes debut. Den är baserad på livet tillsammans med hennes son som föddes med en ovanlig funktionsnedsättning. I takt med att hans sjukdom framskred fick hon ett växande intresse för kropp och själ, vilket gjort avtryck i hennes liv och författarskap.
Med debuten hoppas Madeleine kunna öka förståelsen och belysa att alla kan, vare sig man har en funktionsnedsättning eller inte, ibland måste det bara ske på ett annat sätt.

Mikael Hammarlund är född 1989 i Landsbro utanför Vetlanda, men bor sedan 16 års ålder i Växjö. Det som lockade honom dit var en gymnasieutbildning med film och tv-inriktning. På utbildningen upptäckte han snabbt att han lockades minst lika mycket av att arbeta med ljud som bild. Intresset för ljud har sedan bara växt sig större med åren.

Mikael är en kreativ och påhittig person. Något som kommer väl till användning i rollen som ljudboksinläsare där handling, karaktärer och illustrationer ska framföras i ljud istället för text. Han har läst in ett flertal barnboksproduktioner för Funkibator förlag. I det arbetet visualiserar han ofta en barnskara framför sig under inspelningen, för att få rätta känslan och tilltalet.

Även på fritiden frodas det stora ljudintresset och Mikael arbetar på egna omfattande ljudboksprojekt.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone