Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Våga bryta mönster
Isbn: 978-91-8901-110-6
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Memoarer & Biografier Pedagogik Noveller Unga vuxna Psykologi Medicin & hälsa Lättläst Media & kommunikation
Tillgänglig sedan: oktober 2019
Uppläsare: Antony Peiris
Length: 24 minuter

Ljudbok

Våga bryta mönster

Du kommer aldrig att se på motstånd till förändring på samma sätt efter att ha lyssnat till denna! Du kommer också veta hur du kan tänka och göra för att omvandla kraften i motståndet till kraft att förändras. Motstånd kan ta många former, tvivel, rädsla, självsabotage. 

Antonys motstånd till förändring är tvivlet på sina egna förmågor efter ett liv där han tampats med bland annat adhd och dyslexi. Genom hans berättelse få du lära dig hur du kan göra ditt motstånd till din styrka. För Antony visar tvivlet på skillnaden mellan dumhet och mod. Det som var ett motstånd blir ett erkännande av och en påminnelse om den styrka som har krävts för att komma dit han är. På samma vis kommer du kunna hjälpa dig själv och andra genom att lära dig att se de dolda styrkorna bakom motstånd till förändring. 

Antony har under de senaste 10 åren i kontakt med världsledande experter och forskare fördjupat sig i att identifiera och förstå nycklarna till beteendeförändring. Han har bland annat en Socionomexamen, psykoterapiutbildning och är utbildad handledare i feedback informed treatment. För mer info besökhttps://www.betterbehavior.se 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone