Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bli en vinnare i livet
Isbn: 978-91-8901-111-3
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Memoarer & Biografier Pedagogik Noveller Unga vuxna Religion Medicin & hälsa Lättläst Media & kommunikation
Tillgänglig sedan: oktober 2019
Uppläsare: Christina Paulson
Length: 24 minuter

Ljudbok

Bli en vinnare i livet

BLI EN VINNARE I LIVET

Det här kapitlet berör vårt välmående. Hur tankar och beteende kan påverka livskvaliteten. Du får insikter och tips för välbefinnande och harmoni. En möjlighet att stanna upp, reflektera och få större klarhet i vad som kan förbättra situationen. Hitta balansen och sätta ribban efter dina förutsättningar, annars blir du lätt besviken. Vad är ”viktigt på riktigt” för dig?
Du får inspiration till att ta bättre hand om dig själv, som får dig att inse hur viktig du är och att du kan förändra din situation. För om du inte mår bra så räcker du inte till för andra heller.

Christinas bakgrund är som chef inom servicebranschen där hon gjorde allt för alla andra utom sig själv. När hon träffade den berömda väggen påbörjades en inre resa för att hitta svaren på varför hon hamnat där. Hon är utbildad terapeut, har verkat som utvecklingskonsult inom arbetsmiljö, organisation och ledarskap där hon under många år fick med sig många viktiga erfarenheter. Nu gör hon skillnad för andra inom personlig utveckling. Brinner för att klargöra hur allt hänger ihop för att vi ska må bra och samtidigt kunna göra vårt allra bästa.  Välkommen att läsa mer på  www.christinapaulson.se


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone