Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jultrubbel i Snowdonia: första advent
Isbn: 978-87-2636-110-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Malin Janlöv
Length: 1 timme 23 minuter

Ljudbok

Jultrubbel i Snowdonia: första advent

Holly har lämnat sitt liv i Liverpool. Hon försökte lägga dramat från sin gamla arbetsplats bakom sig, och glömma de vänner som när hon behövde dem som mest hade vänt henne ryggen. Hon skapar sig ett nytt liv i hennes älskade farmors gamla stuga i Snowdonia i Wales. Precis som hennes farmor gjort innan henne tänker Holly leva som en enstöring, för om det är en sak som tiden i Liverpool lärt henne så är det att hon inte kan lita på någon.

Chloe börjar känna sig instängd i sin vackra lägenhet i fashionabla Chelsea, i Londons hjärta. Vart hon än går följer fotografer efter henne, och ställer frågor som hon inte vill besvara. Hon drömmer om att lämna Londons kaos, och börja om på nytt där ingen känner igen henne. En dag hoppar hon in i en taxi, ger chauffören tusen pund och ber honom köra henne till en liten by i Wales. Ju längre från London hon kommer, desto lättare känner hon sig.

Ethan vaknar i en sjukhussäng, utan något minne om vem han är eller varför han är där. Polisen påstår att han orsakat sin bästa väns död, men Ethan vägrar tro det. Han kommer inte veta sanningen förrän hans minne kommer tillbaka, och han flyr från Cambridge där han studerar för att försöka räta ut sina tankar.

Det börjar närma sig jul, och det Walesiska landskapet täcks av snö. Julstämningen börjar fylla de gammaldags stugorna i byarna. Här sammanflätas Hollys, Chloes och Ethans öden när de tillsammans försöker övervinna de rädslor och sorger som förföljt dem i livet.

Detta är den första delen av "Jultrubbel i Snowdonia".

Lilly Emme är en svensk författare som under lång tid bott i England. Lilly Emme är en mästare på att skriva feelgood-romaner med mycket hjärta, och hennes böcker älskas av läsarna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone