Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nattvakten
Isbn: 978-91-7829-053-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2019
Uppläsare: Rachel Mohlin
Length: 8 timmar 6 minuter

Ljudbok

Nattvakten

”Nattvakten” är första delen i Anna Ihréns ”Jubileumsserien” – inspirerad av skandinaviska deckarsuccéer som Bron och Brottet. Hon har tidigare gett ut den lovordade och framgångsrika serien "Morden på Smögen", där huvudpersonerna är desamma som i "Jubileumsserien".

   Den stora skridskobanan i Göteborg är dekorerad med isskulpturer och gnistrande granar. Förälskade par och familjer njuter av stämningen. Men så gör en liten flicka en fasansfull upptäckt: i en av skulpturerna ligger en infrusen man!
   Den döde visar sig vara politikern Lennart Starck och fallet får genast högsta prioritet hos polisen, där Sandra Haraldsson nyligen tillträtt en ny tjänst. Hennes kollega Dennis Wilhelmson är ledig för studier och har lärt känna den unga kvinnan Jasmin, som en dag försvinner utan förklaring. Spåren leder till Amsterdam och Rembrandts mästerverk Nattvakten. Plötsligt har Sandra och Dennis dragits in i en härva av otäcka händelser. Men vad har den världsberömda målningen egentligen med Jasmins försvinnande att göra? Och med den döde politikern i Göteborg?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone