Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Röster
Isbn: 978-87-2633-735-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Röster

'Hon liknar någon eller något. En bild jag bläddrat förbi för längesen. En underbart hemlighetsfull och oåtkomlig bild.'

Mats Peter har alltid varit en ensamvarg. Han har ingen tilltro till gemenskap, men inte heller till sig själv, och allt han önskar är att få leva ett självständigt liv.. När han flyttar ut på landsbygden för att ta anställning på den lokala banken har han således inga höga förväntningar. Sakta men säkert börjar han bekanta sig med den lilla staden och dess invånare, och överväldigas snart över att han känner sig så pass hemmastadd. Överallt finns det människor, röster som lockar honom, och han dras med i gemenskapen. Till sist träffar han Edda som kommer att förändra hans liv för alltid.

John Einar Åberg (1908-1999) var en svensk författare och översättare. Han var det äldsta av 11 syskon, föddes i Stockholm men växte upp i Varberg. Senare i livet återvände John Einar till Stockholm och arbetade där som banktjänsteman i många år. Han skrev även ett flertal verk under pseudonymerna Skalden Johansson, Anders Bergman och Jarl Jesperson.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone