Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Farligt spel IRL
Isbn: 978-91-7825-481-1
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Farligt spel IRL

Det är lätt att fastna i ett bra dataspel. Albin har ett nytt spel, med fantastiskt realistisk grafik. Han klarar nivå efter nivå. När han upptäcker att miljön i hans dataspel är gatan och huset där han bor, är det först häftigt. I spelet samlar han guldmynt, och ute i trappan hittar han ... guldmynt! När han samlar ballonger i spelet, hittar han en ballong på våningen under. Nu börjar det bli otäckt. Vad är spel och vad är verklighet? En bit in i spelet är han jagad av en elak clown med kniv. När han är mitt uppe i spelet ringer det på dörren ...

Boken är skriven av Per Berg, utbildad bibliotekarie med 15 års erfarenhet av arbete med skriv- och läslust och att hålla skrivarverkstäder för barn och unga. Han har tidigare skrivit en roman, en diktsamling, samt ett filmmanus. Han är född i Ljusdal, och bor nu i Stockholm. När han tittar på film, blir det oftast skräck.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone