Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar
Isbn: 978-91-7995-059-0
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Ella Schartner
Length: 8 timmar 18 minuter

Ljudbok

Till mina torskar: Mitt liv på Berlins sexklubbar

För att glömma vad alla tycker om henne, hennes blogg och den fejkade relationen med influencern Jockiboi lämnar Hanna Widerstedt Sverige. Hon flyttar till Berlin för att bli konstnär. Det visar sig vara mycket svårare än hon trott. Hon söker extrajobb, men får nej överallt eftersom hon inte kan tyska.
I staden kryllar det av strippbarer och bordeller, en kvälls dansande på en klubb leder till att hon senare börjar sälja sex. Det är ett steg in i en värld som är svår att ta sig ur. Hon hamnar i destruktiva relationer, blir gravid och tvingas göra abort.
Hanna varken dricker eller drogar. Istället blir hon shoppingberoende, hetsäter och tar milslånga promenader för att straffa sig själv. När lättklädda bilder och rykten når Sverige vågar hon inte återvända hem utan börjar skära sig själv och planerar att ta sitt liv.
Öppenhjärtigt berättar Hanna om kallhamrade hallickar, eskortresor med kändisar och smutsiga bordeller med torskar som tycker det är lika odramatiskt att köpa sex som att äta hamburgare.
"Till mina torskar" är också en berättelse om en förlorad barndom och om kärleken till kaninen Ester, som blir ett substitut för det barn Hanna pressades att ta bort.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone