Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mindfucker
Isbn: 978-87-2687-146-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Helena Lewin
Length: 6 timmar 42 minuter

Ljudbok

Mindfucker

Den perfekta stormen är på väg. Neurokirurgen Jan-Olof har planerat allt in i minsta detalj. Ingenting får lämnas åt slumpen - hans kontrollbehov tillåter det inte. Han är en produkt av sitt förflutna. Resultatet av en uppväxt fylld av skamkänslor och mindervärdeskomplex. En psykiskt sjuk mamma formade hans kvinnoförakt - nu driver det honom mot det slutgiltiga målet: Ingreppet med stort I.

Helenas liv är på väg att helt gå upp i sömmarna. Det efterlängtade barnet blev slutet på hennes äktenskap. Nu plågas hon dessutom av en fruktansvärd, onaturlig huvudvärk som ingen tycks ta på allvar. Vad är det som händer? När orsaken till slut uppdagas orkar hon inte längre med verkligheten och flyr in i fantasin på en dejtingsajt under den falska identiteten Charlotte. När hon en dag kommer i kontakt med ledarskapskonsulten Hans får hon sig en ordentlig tankeställare. Borde hon tala om för honom vem hon egentligen är? Och är han verkligen den han utger sig för att vara?

Susanna Hjertonsson, född 1967, är en svensk kommunikationsrådgivare och författare från Blekinge. Hon bor numera i Stockholm och släppte debutromanen 'Mindfucker' år 2021. Mindfucker är en social thriller om några männsikor i vår samtid och om den desperation som kan födas ur utanförskap, ensamhet och känslan av att sakna värde. Idén till boken föddes när hon själv behandlades för en hjärntumör. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone