Hoppa till innehållet
Omslagsbild för I en mörk biosalong – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-696-9
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

I en mörk biosalong – erotisk novell

"Hennes hand har nått längst upp på mitt lår, och långsamt känner jag hennes smala fingrar glida ner på insidan av mitt lår, ner mot min hårda kuk. Den ligger längs vänster lår, och hennes hand stannar när hennes fingrar når själva ollonet. Märker hon att jag inte har några kalsonger?"
När jag äntligen kom in i biosalongen insåg jag till min glädje att min plats var längst bak. Och som om det inte vore nog, flickan som stått framför mig i kön tidigare hade sätet bredvid mig. Väl på plats petar jag henne på armen och erbjuder min godispåse, som en introduktion och en extra ursäkt för att jag stört henne, hon ler medan hon artigt tackar nej. Men i mörkret kan mycket hända och snart börjar händerna vandra ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone