Jump to content
Cover for Djävulens advokat – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-701-0
Publisher: Cupido
Category:
Romance Erotic
Accessible since: May 2021

E-book

Djävulens advokat – erotisk novell

"Jag tittade över axeln när jag tog av mig snöstövlarna med vita pälskanter efter att rocken och klänningen och underkläderna var av, och som hans ögon sken! Jag visste att han kunde se min mus mellan skinkorna."
Claras syster har försvunnit spårlöst. Clara kontaktar advokaten Conrad och ber honom om hjälp att hitta henne, och när de hittar systerns dagbok och börjar leta i den efter ledtrådar, hittar de istället beskrivningar av hennes erotiska upplevelser. När Clara läser dem högt för Conrad fylls rummet av en stämning som snart blir svår att ignorera ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone