Jump to content
Cover for Midnattsstjärnan
Isbn: 978-91-8023-366-8
Publisher: Modernista
Category:
Children's books Fantasy & Sci-Fi Young adults
Accessible since: June 2021
Narrator: Sofia Rönnegård
Length: 14 hours 34 minutes

Audiobook

Midnattsstjärnan

Tredje boken i Den unga eliten-trilogin

»Jag blir handlöst förälskad redan på första sidan. Den här berättelsen har allt!« Världen jag lever i

»En omskakande avslutning på Den unga eliten-trilogin, full av glödande känslor.« Kirkus Reviews

Adelina Amouteru har fått nog av att lida. Hon har vänt ryggen åt dem som förrått henne och uppnått den ultimata hämnden: seger. Hennes regeringstid som Vita Vargen har varit en stor framgång, men för varje erövring har hennes grymhet bara vuxit. Mörkret inom henne har börjat svämma över, och det hotar nu att förstöra allt hon uppnått. 
När ett nytt hot dyker upp tvingas Adelina på nytt konfrontera gamla sår, och det försätter inte bara henne själv – utan varje elitär – i fara. För att bevara sitt imperium måste Adelina och hennes Rosor ansluta sig till Dolksällskapet för ett vådligt uppdrag. Men denna oönskade allians kan visa sig utgöra den verkliga faran…

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare som fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder. En långfilm baserad på Legend produceras nu av teamet bakom Twilight-filmerna. Midnattsstjärnan är den tredje och avslutande delen i Marie Lus andra, lika hyllade trilogi, om Adelina Amouteru och Den unga eliten. Marie Lu är bosatt i Los Angeles.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone