Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Valhajsflickan - en sann berättelse om och av en överlevare
Isbn: 978-91-8943-335-9
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Nilla Nielsen
Length: 5 timmar 56 minuter

Ljudbok

Valhajsflickan - en sann berättelse om och av en överlevare

Året var 2004 och framtiden såg ljus ut – hon hade precis släppt sitt debutalbum. Istället hamnade hon mitt i helvetet. Tsunamin drog henne med sig och hon skadades svårt i Thailand. 

"Valhajsflickan" är artisten Nilla Nielsens självbiografiska bok. Följ med på en omvälvande resa där hon intensivt, varmt och personligt låter dig följa med in i hennes innersta och dela fantastiska och ibland skrämmande upplevelser runt om i världen. Hon skildrar magiska möten med både människor och djur i Asien och Australien, Indonesiens djungel och paradisstränder, vandringar vid himlens tak i Himalaya och djupdykningar med hajar, delfiner, bläckfiskar och andra varelser i det stora blå.

Den handlar om att överleva och att komma tillbaka. Om att förlora sin bror. Om trasiga och destruktiva relationer. Den handlar om att stå på scen och bli ett med publiken. Men den handlar lika mycket om längtan och om att våga. Om att älska och önskan att bli älskad tillbaka. Den handlar om sorg, svärta, smärta. Och om ljus, hopp, glädje och allt som är underbart. Om att dela med sig. Och om miljön som vi alla bör vårda. Listan kan göras lång. 

De fängslande kapitlen med Nillas förtrollande språk lever och dansar, som små fristående noveller i ett eget universum som vävs med Nillas sånger samman i en otroligt stark berättelse.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone