Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Het after work - Julias bok 4
Isbn: 978-87-2694-414-3
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Het after work - Julias bok 4

"Plötsligt hade han handen på min höft och strax efteråt hånglade vi vilt i en taxi på väg hem till honom och det lilla Attefallshus han hyr i ett fritidsområde i stans södra delar."
Sommaren är på ingång och Julia är trött på AmorRosa. Claes hör av sig ibland och de har det mysigt men han har problem med att binda sig. Till hösten bestämmer sig Julia för att göra ett nytt försök med dejtandet för att se om det finns något bättre där ute. Det är då hon träffar Erik och han får henne att känna någonting som ingen av de andra männen hon dejtat gjort ...

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.

Serien Bokklubben Basic Instinct, är skriven i sann chick-lit-manér och skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom nätdejting-djungeln. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som Sex and the City för femtioåringar.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone