Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Höstmorgon – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-627-3
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Höstmorgon – erotisk novell

"Han ska inte få vinna. Inte igen. Idag får han vänta. Men jag klarar inte av att säga åt honom att sluta. Det är så skönt. Det är så skönt att känna hans händer på min kropp. Det är så skönt att få hans fulla uppmärksamhet. Det är så skönt att känna sig åtrådd, känna sig älskad."
Det låter som att min pojkvän är vaken och vill få kontakt med mig. Han tycker att sex är det trevligaste sättet att börja dagen för två personer som älskar varandra. Det är inte så att jag inte håller med honom, men min energinivå är lite lägre än hans vid den här tiden på dagen. Det har nästan blivit en slags tävling mellan oss. Lyckas han göra mig tillräckligt kåt för att få med mig på noterna?


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone