Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bro, bro breja
Isbn: 978-91-8023-415-3
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Bro, bro breja

Poppel – pseudonym för Olov Svedelids kriminalinspektör Roland Hassel – får ett telefonsamtal från Mikael Karlsson, som en gång räddat honom från en vanvettig mördare. Nu behöver han en gentjänst.
Poppel ska omedelbart infinna sig i hamnen där Köpenhamnsfärjorna avgår från Malmö. Men just som han ska köpa biljett får han ett slag som gör honom medvetslös. När Poppel väcks till liv igen åker han direkt till den polisstation där han arbetar. Han misstänker att gärningsmannen är Affe Ström, som synts till i stan i samband med invigningen av Öresundsbron, och som bor på Hotell Baltzar. Där bor även Louise Wallin som har kopplingar till den terroristgrupp som ville spränga Öresundsbron…

ULLA TRENTER [1936–2019] var en av Sveriges mest framstående deckarförfattare. Hennes författarbana inleddes efter maken Stieg Trenters bortgång då Ulla slutförde Stiegs påbörjade deckare Rosenkavaljeren. Hon skrev därefter ett stort antal kriminalromaner, många av dem med fotografen Harry Friberg och kriminalaren Vesper Johnson som huvudfigurer. Ulla Trenter var även medlem i Svenska Deckarakademin och verksam som översättare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone