Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jag hjälper dig!
Isbn: 978-91-7987-639-5
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Jag hjälper dig!

Det är sommarlov. Neda och Pim ska rida till stranden och simma med hästarna Lo och Kaj. Neda har aldrig badat med en häst förut och tycker att det känns lite otäckt, men Pim peppar och hjälper henne som alltid. Så får berättelsen plötsligt en dramatisk vändning. På ett ögonblick har allt vänts upp och ner och Neda blir den som verkligen behöver hjälpa. Ännu en gång får läsaren följa Nedas och Pims mod och fina samspel.

Jag hjälper dig är den femte delen i serien ”Pims stall”. Neda och Pim är bästa vänner, och tillsammans är de modiga och driftiga. Tidigare titlar i serien är Modig med dig, Vi klarar allt!, Följ mig! och Vänner i stallet.

Malin Eriksson är en flitig och älskad barnboksförfattare. Hon brinner för lättläst och för att skildra livet i stallet: både samspelet med hästarna och relationerna mellan människorna. Tillsammans med Katja Timgren och Anna Nygren driver hon skrivarkollektivet och bloggen Bara hästböcker.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsaren.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone