Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tvillingblod
Isbn: 978-91-9870-659-8
Förlag: JW Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 11 timmar 32 minuter

Ljudbok

Tvillingblod

Tvillingbröderna Benjamin och Fabian växte upp i ett lugnt villakvarter i Saltsjöbaden. Men innanför väggarna på det välskötta huset utspelade sig mardrömslika scener och hemligheter som för alltid länkar dem samman.

Som vuxen lever Benjamin ett ordnat familjeliv och försöker ha så lite kontakt som möjligt med sin tvillingbror som är legosoldat i Franska främlingslegionen och oftast ute på slagfältet i något blodigt krig.

Under Benjamins semester i Thailand dyker Fabian spontant upp och kräver att få tillbaka sin son – det barn som han låtit Benjamin ta hand om och uppfostra från att han var baby. Ett blint raseri och en beslutsamhet väcks hos Benjamin för han vet vem Fabian är och vilka faror det skulle innebära för sonen. Han får oväntat stöd från en ny bekantskap och kanske vore det bäst för alla om hans tvillingbror inte fanns längre?

 

Tvillingblod är en roman med starka spänningsinslag som handlar om relationer, kärlek, familjeband och fasansfulla hemligheter. En bladvändare som utspelar sig i Stockholm, Thailand och Frankrike.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone