Jump to content
Cover for Mörkret kallar
Isbn: 978-87-2829-849-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2022
Narrator: Julia Dufvenius
Length: 9 hours 17 minutes

Audiobook

Mörkret kallar

Om han avslöjar henne förlorar hon allt ...

En 18-årig kvinna blir överfallen på väg hem efter en sen utekväll. Fallet landar hos den nyutnämnda polisinspektören, Cecilie Mars, som har svårt att inte ta fallet personligt. En natt fattar hon ett ödesdigert beslut – ett beslut som resulterar med en död våldtäktsman, som nyligen blivit friad i domstolen. Det visar sig att hennes felsteg inte bara blivit övervakat utan att någon även filmat henne i smyg. Nu hotar en anonym person med att avslöja henne om hon inte följer hans skrämmande agenda.

Cecilie dras in i en otäck plan som handlar om att ta lagen i egna händer och som tvingar henne bestämma sig för hur långt hon är beredd att gå i rättvisans namn. Samtidigt växer hennes misstankar om att den som hotar henne finns någonstans i hennes omedelbara närhet.

'Mörkret kallar' är en hisnande deckare i storstadsmiljö om polisinspektör Cecilie Mars.
"Katz Krefeld håller läsaren i ett järngrepp." Ekstrabladet

"Det händer någonting hela tiden." Weekendavisen


Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om polisutredare Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone