Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Två världar - två liv
Isbn: 978-91-8953-412-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Unga vuxna
Tillgänglig sedan: februari 2023
Uppläsare: Moa Stefansdotter
Length: 3 timmar 38 minuter

Ljudbok

Två världar - två liv

13-åriga Sally bor med sin mamma i en mindre stad. Hon blir mobbad i skolan och för att fly verkligheten har hon skapat ett alter ego på sociala medier: Salina Sicily. Salina är allt som Sally inte är: cool, självsäker och snygg. På sin Youtube-kanal framför hon egenskrivna låtar om de jobbiga upplevelserna i skolan, men hennes största dröm är att designa och sy kläder.

En dag får Salina ett meddelande från Arash som också är 13 år och mobbad. Han bor i Växjö med sin mamma som driver en affär med orientaliska tyger och föreslår att Salina ska välja ut tyger som hon kan sy kläder av. På så sätt kan hon väcka intresse hos sina följare för hans mammas tyger. När Sally och Arash träffas blir de blixtförälskade. Tillsammans försöker de stötta varandra i sin utsatthet och utarbeta den perfekta hämnden på sina plågoandar.

"Två världar – två liv" är en ungdomsroman med fokus på utanförskap, mobbning, revanschlystnad och kärlek. Det är en sorglig men samtidigt kärleksfull och varm historia om att rättvisan till slut kommer att vinna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone