Jump to content
Cover for I samlarens spår
Isbn: 978-91-8023-615-7
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2023
Narrator: David Book
Length: 13 hours 34 minutes

Audiobook

I samlarens spår

Första boken i den hyllade serien om Lincoln Rhyme

»En av de 100 bästa deckarna genom tiderna« Lotta Olsson, DN

»Den bästa psykologiska thrillerförfattaren av dem alla.« The Times


Mannen som kallas Bensamlaren har orsakat kaos i New York. Han är en seriekidnappare och mördare som genom att lämna svårtydda ledtrådar ger polisen en chans att rädda offren undan döden. Förbryllade vänder sig polisen till den enda person de tror kan hjälpa dem: den före detta kriminalpolisen och numera rättsmedicinaren Lincoln Rhyme.
?Rhyme är förlamad efter en allvarlig olycka. För att lösa fallet tvingas han gräva sig djupt in i det material han i stort sett har att tillgå: sitt häpnadsväckande psyke. Och med hjälp av en ung kriminalpolis, Amelia Sachs, börjar han stegvis komma mördaren på spåren.
?Men i takt med att han närmar sig sanningen kommer också Bensamlaren allt närmare Lincoln Rhyme.
I översättning av Eva Larsson.

JEFFERY DEAVER är den bästsäljande kriminalförfattaren bakom serien om den före detta NYPD-polisen och numera rättsmedicinaren konsulten Lincoln Rhyme. Hans böcker har sålt i över 50 miljoner exemplar, han har nominerats till sju Edgar Awards och har vunnit Ellery Queen Readers Award tre gånger i kategorin Årets bästa novell. I samlarens spår är den första boken om Lincoln Rhyme, som 1999 även blev Hollywoodfilm med Denzel Washington och Angelina Jolie i två av huvudrollerna.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone