Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stallet - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2681-722-5
Förlag: Cupido
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Stallet - erotiska noveller

"Vi skulle kanske inte ha valt höga klackar", ropade Maria i ett försök att överrösta vinden medan hon vacklade och försökte undvika de värsta vattenpölarna.

"Du kommer inte att ångra det", ropade Bodil tillbaka. "Vi är där om ett ögonblick. Inredningen är ännu läckrare än när du var där förra gången."

Stämningen förändrades så fort de hade stängt dörren bakom sig. Jodå, det var ett gammalt stall, men det var varmt som ett hus, faktiskt lite varmare. De tjocka, röda golvmattorna passade bra till Marias höga stilettklackar, de svarta spetstrosorna och den tunna BH:n som välvilligt avslöjade hennes förväntansfulla, struttande bröstvårtor så fort hon hade lämnat ifrån sig kappan till den unge mannen i garderoben. Hon lyfte upp kanten på Bodils klänning med spetsen på ridpiskan hon hade haft med sig.

Var i all världen är de och vad ska hända?

Läs även Gardisten.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone