Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Victor & Los
Isbn: 978-87-2854-485-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Humor
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Victor & Los

Den klipska affärsmannen Lars Victor har gått från toppen till botten. Det enda han har kvar av sin forna förmögenhet är hans numera tomma våning på Karlaplan och en längtan efter att ännu en gång nå nya ekonomiska höjder.

Statstjänstemannen Ragnar Los har däremot alltid varit en förlorare som ödet njutit av att trycka ner. Efter att ha blivit av med allt – jobb, hem, fru och värdighet – är tron på ett bättre liv som bortblåst, men det förändras när han möter Victor.

Ett oväntat möte utanför ett kafé leder till att Los bjuder främlingen Victor på lunch med de enstaka kronor han har kvar. En liten handling som kommer förändra hela deras liv. Utan något mer att förlora är de båda villiga att riskera allt. Tillsammans ger de sig återigen in i en värld av pengar, politik och lurigt spel men denna gången vägrar de att misslyckas.



Författaren och journalisten Bengt Ericson (1947) har under sin långa karriär mött och intervjuat större delen av Sveriges maktpersoner. Han har bland annat arbetat som ansvarig utgivare för Dagens Industri och som chefredaktör för Veckans Affärer. År 1991 tilldelades han det Stora Journalistpriset för hans skarpa och grundliga artiklar.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone