Hoppa till innehållet
Omslagsbild för BDSM - En värld av dominans och underkastelse
Isbn: 978-91-8981-214-7
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Malin Wahlstedt
Length: 4 timmar 35 minuter

Ljudbok

BDSM - En värld av dominans och underkastelse

Den fysiska boken är en exklusiv coffee table bok skriven på svenska om BDSM, och innehåller minst 150 stilrena erotiska foton av fotografer från hela världen. Några av fotograferna är den svenska kändisfotografen Bingo Rimér, den japanska tillika världskända repartisten Hajime Kinoko och den holländska fotografen Erik Bolding. I boken representeras flera välkända varumärken som Mariemur, Westward Bound, Sinful, Swedish Collar, BDSM-Architecture, Fancy Steel, Ellie Shoes och House of SXN. Av modellerna kan nämnas bland många flera Jasmine Gustafsson, känd från bland annat svenska Paradise Hotel. Även den italienska världsberömda glaskonstnären Lucio Bubacco har en framträdande roll i boken. BDSM är ett samlingsbegrepp på aktiviteter så som kinky rollspel, rörelsebegränsningar, sensuell stimulans, maktdynamik och utövande av fetischer.

BDSM är ett samlingsbegrepp på aktiviteter så som kinky rollspel, rörelsebegränsningar, sensuell stimulans, maktdynamik och utövande av fetischer. I denna bok besvaras frågor kring vad BDSM är, historien bakom och varför människor världen över njuter av att utöva det. Boken är skriven i syfte att skapa förståelse kring att alla former av aktiviteter av BDSM alltid handlar om samtycke och trygghet för samtliga involverade.

Underkastelse och smärta kan anses vara något obehagligt, men när dessa aktiviteter inte bara bestäms mellan vuxna, utan också noggrant förhandlas, i syfte att skapa nöje och njutning på ett säkert sätt - anser man detta vara BDSM.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone