Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Där kärleken är
Isbn: 978-91-9874-331-9
Förlag: Billiyon Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Där kärleken är

I flera veckor har Alexander chattat med Per på ett forum för gitarrnördar. När de möts första gången blir han omedelbart förälskad, och känslorna är besvarade. Men Alexander är redan gift med Lottie. Så vad händer nu?

Kan en enda person verkligen fylla alla behov hos någon annan? Lottie tror inte det, och låter därför Alexander och Per utveckla sin kärlek. Allt eftersom tiden går blir även känslorna mellan Per och Lottie intensivare och efter en tid beslutar de tre sig för att leva tillsammans.

Beslutet att leva i polyamori var enkelt, men att få omgivningen att acceptera det visar sig betydligt svårare. Både vänner och arbetsgivare har åsikter, men värst är det för Alexanders frikyrkliga familj. De vänder honom ryggen.

När Lottie blir gravid kommer Pers förflutna ifatt honom, och efter en förödande olycka kommer allt att ställas på sin spets. Ett sammanbrott tycks oundvikligt och kärleken räcker kanske inte längre till. Går det att förlåta även när sveket tycks överskugga allt?

Om författaren:
C. Birgitta Nilsson är jurist och beteendevetare. Hon har en bakgrund som journalist och civil brottsutredare inom brott i nära relation. Idag arbetar hon som författare och samtalsterapeut.

 



EPUB3: Reflowable, Scripting

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone