Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Erotik på kontoret - erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-737-9
Förlag: Cupido
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Erotik på kontoret - erotisk novell

"Du höjer upp ditt skrivbord så att vi båda kan stå upp och titta på kalkylbladet på skärmen. Du sträcker ut armen och pekar på en siffra. Du drar tillbaka armen igen. Din överarm rör vid min. Varenda rörelse gör att doften av din parfym tränger ännu längre in i min hjärna. Långsamt tar den kontroll över mina tankar, mina rörelser, mina stämband. Jag flyttar min fot en aning så att jag snuddar vid din höft.

Men jag har ingen aning om vad ditt kalkylblad handlar om. Försiktigt kastar jag en blick mot Karin, som sitter vid skrivbordet mitt emot ditt. Om hon lyfter blicken nu kan hon se rätt in under ditt skrivbord och se vad som händer. Men Karin verkar vara upptagen med det som händer på hennes skärm och för övrigt är njutningen för stor för att dra sig undan. Karin får hellre tänka vad hon vill.

Vad kommer att hända på kontoret?"

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone