Jump to content
Cover for Ångrar dig
Isbn: 978-91-8063-162-4
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: April 2023

E-book

Ångrar dig

Ny succéroman av världens just nu bäst säljande författare

»En bok av Hoover jag fullkomligt älskade! Jag vet inte vad det är med hennes böcker, men de är helt omöjliga att lägga ifrån sig.« Majas bokhylla 

»Rekommenderas varmt till er som älskar hjärtslitande romaner om familj, kärlek och svek.« Once Upon a Frida

»En bok som är svår att lägga ifrån sig.« Betyg: 5 av 5 - Gula bokhyllan

Morgan Grant och hennes sextonåriga dotter Clara kunde inte vara mer olika. Konflikterna eskalerar i hemmet och det blir allt svårare för dem att leva under samma tak. När Chris - Morgans make, Claras far och den enda som kan mäkla fred dem emellan - en dag råkar ut för en allvarlig olycka slås deras värld i spillror.
Ångrar dig är en hjärtslitande, uppslukande roman om familj, kärlek, sorg och svek som gjort stor succé i USA med topplaceringar på både New York Times och Wall Street Journals topplistor, och som redan berört mödrar och döttrar världen över.
I översättning av Ida Ingman.

COLLEEN HOOVER är en av USA:s och världens just nu bäst säljande författare. Ångrar dig har blivit en stor internationell hit och hyllas av sina läsare världen över. Detta är den andra boken av Colleen Hoover på Modernista, efter förra årets Minnen av honom.

»Hoovers senaste roman har alla förutsättningar att nå samma framgångar inom BookTok som tidigare succéer.« Anna Thurfjell, BTJ 

»Trovärdig, hjärtslitande och uppslukande!« Read with Amila

»Gripande & uppslukande.« People MagazineLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone