Jump to content
Cover for Ett bra slut - erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-775-1
Publisher: Cupido
Category:
Romance Erotic
Accessible since: April 2023
Narrator: Jesper Januari
Length: 31 minutes

Audiobook

Ett bra slut - erotisk novell

Jag hittade henne i hörnet längst bort. Trots alla färgglada lampor låg det nästan helt i mörker. Hon lutade sig mot balustraden och såg på sjön som glittrade i mörkret nedanför den stora egendomen.

'Springer du alltid efter kvinnor samma kväll du träffar dem?' frågade hon.
'Vänder du dig alltid om efter självgoda män?' parerade jag.

Vi hörde steg från någon som gick över terrassen. Hon tystnade. Utan att släppa taget vände jag mig om och kände igen siluetterna av de två unga servitörerna. De kom närmare och ett ögonblick var jag rädd att de skulle välja vårt hörn. Istället valde de en plats mitt emot, bara åtskild av några stora buskar. Den lätta kvällsvinden bar deras cigarettrök mot oss. Nu stod hon helt stilla. Med djupa, koncentrerade andetag svarade hon på min hårdhänta behandling av hennes skinkor. Bakom buskarna tystnade samtalet. De två ungdomarna rökte färdigt sina cigaretter i tystnad. Röken svävade in genom buskarna. De hade hört om hon kom med så mycket som ett litet pip. Hennes självbehärskning eggade mig.

Kommer jag att få henne?Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone