Jump to content
Cover for På cykeltur - erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-765-2
Publisher: Cupido
Category:
Romance Erotic
Accessible since: May 2023
Narrator: Sebastian Ståhl
Length: 31 minutes

Audiobook

På cykeltur - erotisk novell

Thomas och jag var på cykeltur. Det var sommarlov. Dum Boys hade nyligen släppt Splitter Pine och det råa riffet genljöd från en bergsprängare på pakethållaren när vi trampade ut från gården genom Meråker, mot Sverige. När vi kom till en fäbod vid en liten sjö hade det börjat skymma. Vi knackade på dörren och frågade kvinnan som bodde där om det var okej att vi slog upp vårt tält bakom uthuset. Det var helt i sin ordning, men så fort vi hade grillat korvarna och var mätta och belåtna började det hällregna. Vi räddade våra saker och kröp in i tältet, där vi blev liggande ovanpå sovsäckarna och fantiserade om kvinnor, så som vi hade gjort så många gånger tidigare.

'Hej killar, ni sover väl inte? Jag tänkte att ni kan ju inte sova ute i det här skitvädret. Det vräker ned. Ni blir ju alldeles genomvåta.'

Vi följde efter henne in i stugan, där bordet stod dukat. Hon var fotokonstnär, sa hon och just nu jobbade hon med en utställning med aktbilder.

'Jag ska ha könsroller som tema.'

Det här kommer bli spännande ...Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone