Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lik blöder inte
Isbn: 978-87-2842-051-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: juli 2023
Uppläsare: Magnus Roosmann
Length: 16 timmar 14 minuter

Ljudbok

Lik blöder inte

En tidig sommarmorgon kallas polisen Roland Benito till Västra kyrkogården där han möts av en bisarr syn. En grav är uppgrävd och gravskändaren ligger död ovanpå den nu tomma kistan. Graven tillhör en ung man som dog i en motorcykelolycka, och en utredning av både dödsfallet och likets försvinnande sätts i gång. Parallellt arbetar Roland Benito och hans team med att få tag på gärningsmannen som är skyldig till flera makabra våldtäkter och mord på unga kvinnor i Århus.

Andreas Spang har just tagit över familjens begravningsbyrå för att driva företaget vidare efter sin pappas död. Men han upptäcker snart att något kring pappans dödsfall inte riktigt stämmer. Andreas bestämmer sig för att ta reda på sanningen, vilket försätter honom i en mängd farliga situationer. Snart blir även Roland Benito indragen, och han inser att det kan finnas en koppling mellan de tre olika fallen. Men han måste agera snabbt – för faran kryper allt närmare.

"Lik blöder inte" är den sjätte fristående delen i den omåttligt populära serien om den danska polisen Roland Benito.



Inger Gammelgaard Madsen (1960-) är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone