Jump to content
Cover for Venja - Hemligheten
Isbn: 978-91-8077-298-3
Publisher: Nypon förlag
Category:
12 -15 years Children's books Fantasy & Sci-Fi For emergent readers
Accessible since: February 2024
Narrator: Louise Löwenberg
Length: 41 minutes

Audiobook

Venja - Hemligheten

Venjas liv på slottet är trist och ensamt sedan barnflickan Ida försvann. Hon gick in i den farliga skogen och ingen har sett henne sedan dess.

Tillsammans med den talande ekorren Rana försöker Venja hitta Ida. Deras sökande tar dem till platser de aldrig har varit på förut. Och leder dem till sådant som hållits hemliga för Venja fram till nu.

Gry Kappel Jensen har skrivit många böcker för barn och unga. När hon var ute på författarbesök i skolor och på bibliotek, mötte hon många unga som ville ha lättlästa och spännande böcker om magi. Det var så hon fick idén till Venja och alla äventyr hon råkar ut för. Böckerna om Venja är fulla av spänning, äventyr, magi och talande djur

Andreas Erstling har gjort de mustiga illustrationerna i fyrfärg. Han har alltid velat teckna, och ända sedan han avslutade sina universitetsstudier i Köpenhamn har han arbetat som illustratör.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Böckerna är indelade i sex nivåer. Serien om Venja ligger på nivå 3 av 6

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone